Meer resultaten voor schmidt optiek

 
schmidt optiek
 
Schmidt Optiek Rokin Opticiens, Bezoek Onze Site! De Opticien in Amsterdam! Voor uw bril, zonnebril, lenzen en meer Optiek.nl.
Klik op de map voor meer informatie en een routeplanner naar Schmidt Optiek Rokin. Neem een virtueel kijkje in de straat bij Schmidt Optiek Rokin. Op de website van Schmidt Optiek Rokin vind u informatie als: adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats.
WinkelStories: verhalen over historische winkels. Schmidt Optiek.
Schmidt Optiek is gevestigd in een bizar pand, dat in 1918 werd gebouwd naar een ontwerp van architect P. Ook heeft Schmidt als een van de weinigen in Amsterdam nog een authentiek winkelinterieur, dat in 1918 werd uitgevoerd door J.B.
Schmidt Optiek Brillen en opticiens Rokin 72, De Wallen, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Winkelen Brillen en opticiens. Foto van Schmidt Optiek Amsterdam, Noord-Holland, Nederland door Julia R. Foto van Schmidt Optiek Amsterdam, Noord-Holland, Nederland door Casper S. Aanbevolen reviews voor Schmidt Optiek. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen.
NIEUW! De opticien aan het woord. Dit keer: Schmidt Optiek uit Amsterdam Eyeline magazine.
Een interviewreeks, waarin een opticien zijn of haar verhaal mag doen over het prachtige vak van de opticien. Voor deze eerste editie liet Eyeline Johan de Waal, opticien bij Schmidt Optiek aan het woord. De zaak van Schmidt Optiek ziet er prachtig en karakteristiek uit.
Schmidt Optiek Amsterdam.
Schmidt Optiek bestaat dan ook al sinds 1866, is al bijna 75 jaar hofleverancier en levert van generatie op generatie. U kunt bij Schmidt Optiek de ouderwetse service, hoffelijkheid, gedegen vakmanschap en een eigentijdse gevarieerde collectie brillen en zonnebrillen verwachten.
Schmidt Optiek in Amsterdam Opticien Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Schmidt Optiek in Amsterdam. Schmidt Optiek is een optiek zaak gevestigd in Amsterdam. U kunt hier aparte, trendy monturen van relatief onbekende kleine exclusieve labels krijgen. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Schmidt Optiek.
Schmidt Optiek Gelderlandplein.
Schmidt Optiek op het Gelderlandplein is een bijzondere winkel. Een winkel met een historie: Schmidt Optiek is als sinds 1866 hofleverancier. Maar het is ook winkel die met de tijd meegaat. Want bij ons kunt u aparte trendy monturen kopen.
Schmidt Optiek Groot Gelderlandplein Opticiens, Bezoek Onze Site! De Opticien in Amsterdam! Voor uw bril, zonnebril, lenzen en meer Optiek.nl.
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Schmidt Optiek Groot Gelderlandplein is, namelijk 020-6442108. Schmidt Optiek Groot Gelderlandplein is een optiekzaak, ook wel brillenwinkel of optiekwinkel genoemd, in Amsterdam welke is gespecialiseerd in brillen, zonnebrillen, monturen en contactlenzen.
Schmidt Optiek Gelderlandplein in Amsterdam Opticien Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Schmidt Optiek Gelderlandplein. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Schmidt Optiek Gelderlandplein in Amsterdam. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Schmidt Optiek Gelderlandplein Amsterdam.

Contacteer ons